ENG
 

HAVEN
ÄR SVENSKA BADRUMSMÖBLER
SOM TILLVERKAS I OSKARSTRÖM
I HALLAND

H2
MÄRKET HAVEN
HAVEN ÄR SVENSKA BADRUMSMÖBLER SOM TILLVERKAS I OSKARSTRÖM I HALLAND. DET FÖRSTA INTRYCKET ÄR DE RENA HARMONISKA LINJERNA, DE MJUKA FÄRGERNA OCH EN ANING OM JAPANSK OCH SKANDINAVISK DESIGNTRADITION. MEN VÅR DESIGN HAR SOM MÅL ATT HARMONIN SKA BESTÅ ÄVEN NÄR MÄNNISKORNA KOMMER IN I BILDEN.
DRA UT EN LÅDA SÅ FÅR DU SE. DET PERFORERADE MATERIALET SLÄPPER I LJUSET, DU UPPTÄCKER LÅDAN MED HANDTAGET SOM GÖR ATT DU KAN LYFTA UPP DINA EGNA SAKER. DU HITTAR DETALJER SOM GÖR SKILLNAD. DET FÖRSTA INTRYCKET ÄR VIKTIGT, MEN DET ÄR DET ANDRA, TREDJE, FJÄRDE SOM AVGÖR HUR DET ÄR ATT LEVA I RUMMET. OCH DET ÄR DEN KVALITETEN VI VILL ATT DU SKA UPPLEVA. LIVET ÄR JU INGET MAN TITTAR PÅ, DET ÄR DET MAN LEVER. 
HAVEN ÄR REDAN ETT STYCKE HISTORIA. GENOM ETT UNIKT DESIGNSAMMARBETE MED NOTE DESIGNSTUDIO HAR HAVEN FORMGIVIT KLASSISKA BADRUMSMÖBLER SOM TÅL TIDENS TAND. SOM EN SOLITÄR I BADRUMMET GER MÖBELN EN HARMONISK MORGON, KVÄLL OCH VARDAG. GENOM SAMARBETET HAR VI FORMAT MÖBLER UR ABSOLUT BÄSTA HANTERKSTRADITIONER BLANDAT MED UNIK FORMGIVNING FRÅN EN AV VÄRLDENS LEDANDE DESIGNSTUDIOS.
MEN DET ÄR INTE BARA MÖBELN SOM LEVER I HAVENS VÄRLD UTAN FÖR OSS ÄR DET HELHETEN SOM SKALL LEVA GENOM HISTORIEN. MÖBELN HARMONIERAR MED TVÄTTSTÄLLEN I OLIKA DESIGN, HANDTAGEN OCH BLANDARNA SOM GER MÖBELN DESS SOLITÄRA UTTRYCK I BADRUMMET. MEN DET ÄR LIVET MAN LEVER SÅ DÄRFÖR HAR VI OCKSÅ FOKUSERAT PÅ VÅRT UNIKA FÖRVARINGSSYSTEM I SKÅPEN, SOM ÄR FLEXIBELT FLYTTBARA OCH GÅR ATT ANVÄNDA I ALLA RUM. FUNKTIONELLT SMART KALLAR VI DET.
 
HAVEN SYSTEM AB
ALLÉGATAN 1 ⁄ 313 32 OSKARSTRÖM ⁄ INFO@HAVEN.SE ⁄ +46 35 735 09 70