Haven logo

SERIE H2

EN VACKER VARDAG

HAVENs badrumsmöbler är gjorda för att hålla länge. De har gott om intelligenta funktioner och ett minimalistiskt, tidlöst formspråk som är behagligt för både handen och ögat. Mjuka färger och träslag gör sig bra i både dagsljus och badrumsbelysning. Våra serier är framtagna för att skapa en harmonisk helhet. Badrummet ska vara en plats att trivas i.

DESIGNAD FÖR LIVET

Traditionellt hantverk möter moderna behov. H2 kombinerar rena linjer med ärliga material, och har en grepplist i massivt trä, samt utbytbara sidor och fronter. Välj mellan White Wood, Dark Wood, Oak Wood, Walnut Wood, Smoked Oak Wood eller Light Ash Wood. Alltid i äkta trä, med miljövänlig ytbehandling. Välj mellan porslin, granitkeramik eller White Solid som topp på möbeln. 

H2 KOMMODER
MATERIAL OCH YTSKIKT

På HAVEN har vi respekt för trä och de möjligheter som materialet medför. Vi vet vilken kvalitet som lämpar sig bäst för olika komponenter och hur trä ska behandlas för att få rätt lyster och känsla. Vi arbetar med fanér av högsta klass på släta, lätta ytor och med massivt trä i grepplister och andra detaljer där det lämpar sig bättre. Vi har ytor tillverkade av bland annat valnöt, ek och ask, som alla ger olika känsla. I vårt sortiment finns både trärena ytor samt en hel palett av olika behandlingar, från den ljusa Light Ash Wood till mörka Smoked Oak Wood och nästan svarta Dark Wood. Vi erbjuder också ett antal noga utvalda kulörer för lackade ytor. 

 

Vår lätta och stabila lådkonstruktion av metall är lackerad i en matchande färg och de smarta uttagbara lådinsatserna finns i ett antal komplementfärger som går att blanda för en personlig kombination. De är tillverkade i ett slitstarkt naturmaterial som består av vegetabilisk stärkelse armerad med bambufibrer. Det gör att lådan är biologiskt nedbrytbar när den en gång har tjänat ut.

DESIGNA DIN MÖBEL

“Tillsammans med Haven designar vi tidlösa möbler som inte bara ser fantastiska ut, utan också förkroppsligar det bästa av skandinavisk funktionalitet.”

—NOTE DESIGN STUDIO

INREDNING

Havens unika lådkonstruktion i lättmetall med uttagbar inredning (Toolbox) ger dig mer utrymme och bättre ordning i badrumsskåpet. Det perforerade materialet släpper in ljuset och ger ett elegant intryck, som dessutom är lätt att hålla rent. 

De uttagbara lådinsatserna kommer i olika färger och gör det lätt att hålla ordning på sakerna. Komplettera med knoppar, handtag, belysning och andra accessoarer för att skapa ett personligt helhetsintryck.

GÅ TILL INREDNING
TILLVERKAT I SVERIGE

Haven är ett svenskt varumärke som specialiserar sig på badrumsinredningar. Vi tillverkar våra badrumsmöbler i vår egen fabrik i Oskarström, belägen i hjärtat av Halland. Alla möbler är omsorgsfullt formgivna av prisbelönta Note Design Studio, med nytänkande detaljer som gör stor skillnad för helhetsupplevelsen.